Go Motorsports bu hafta sonu Polonya’nın Poznan pistinde yarışacak

Go Motorsports bu hafta sonu Polonya’nın Poznan pistinde yarışacak. Hafta sonu pistte düzenlenecek Porsche GT3 Cup Orta Avrupa yarışlarının yanı sıra FIA-CEZ yarışlarına da katılacak olan pilotlarımızı yoğun bir program bekliyor.

Arif Suyabatmaz, Cengiz Oğuzhan, Cenk Ceyişakar ve Yadel Oskan’dan, Porsche GT3 otomobilleri ile bu sezon takip ettikleri Orta Avrupa Kupası’nda başarı arayacakken, FIA-CEZ yarışlarında da en iyi sonucu almak için piste çikacaklar.

4083 metre uzunluğundaki Poznan pisti Polonya’da Przemierowo yakınlarında. Uzun düzlükleri ve az ama hızlı virajları ile oldukça zorlu. 1974’den bu yana hizmet veren pistte karting ve motosiklet yarışları da düzenleniyor. Go Motorsports takım pilotu ve menejeri Cenk Ceyişakar yarış öncesi: ” Orta Avrupa kupası en önceliğimiz, bitirebildiğimiz kadar iyi yerde bitirmek, pek iyi tanımasak da bu pisti, podyum görmek ve olabilecek en yüksek puanları kazanmak istiyoruz. Keyifli ve kazasız bir yarış olmasını diliyorum ” şeklinde konuştu.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s