ARTWEEKS @AKARETLER Sanatseverleri Eylül Ayında Ağırlıyor

Bilgili Holding’in işbirliği ve desteğiyle gerçekleşen “Artweeks @Akaretler” sanat etkinliğinde; genç işadamı koleksiyonerlerin bir araya gelerek oluşturduğu ‘Clubfinearts’ ve Sabiha Kurtulmuş’un organizasyonunda, yerli ve yabancı birçok önemli sanatçının eserleri, 15 gün boyunca Akaretler 37, 39 ve 55 numarada yer alacak.

Koleksiyonerliğin paylaşarak büyüyeceğine inanan, beraber hareket etmek ve sanatsal birikimlerini paylaşmak amacıyla bir araya gelen ‘Clubfinearts’, Artweeks @Akaretler’de uluslararası sanat platformlarında başarıyla yer alan sanatçı Ekrem Yalçındağ sergisiyle yer alıyor.

Derya Yücel küratörlüğünde, “Hüzünlü ve Huzursuz” adı verilen kuşaklar arası melankolinin konu edildiği, Türkiye’nin önemli koleksiyonerlerinden Öner Kocabeyoğlu’nun sanat koleksiyonundan bir seçki de etkinlik süresince sanatseverlerin beğenisine sunuluyor.

Etkinlik mekanları:

37-39 numara

Clubfinerarts

MERKUR

ArtSumer

Aria Art Gallery

55 Numara

Öner Kocabeyoğlu

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s