Levi’s® x GANNI, Emma Chamberlain ile arkadaşlarının yer aldığı natürel tonlarda bir koleksiyon ve kampanyayla geri dönüyor!

Levi’s’ın yeni aşkı bahçecilikten hareketle, ilhamını doğadan alan Levi’s® x GANNI koleksiyonu, 2022 yazının sonlarına doğru geri dönüyor. Koleksiyon en az %55 sertifikalı organik pamuk, gerçek bitkiler ve minerallerden elde edilen doğal boyalar kullanılarak su tasarrufu sağlayan tekniklerle üretiliyor. Sekiz parçalı bu koleksiyon, natürel tonlar ve rahat siluetleri Kopenhag’dan San Francisco’ya şehirdeki evlerin bahçelerine taşıyor. 

Genişletilmiş beden aralığında sunnulan bu koleksiyon, eşsiz Levi’s® x GANNI gözüyle kapsayıcılığı ve daha sorumlu uygulamaları kutluyor.

Levi’s® x GANNI “Grow Up” kampanyası, Emma Chamberlain ve arkadaşlarını yemyeşil bir sebze bahçesinde sürprizler ve eğlence dolu keyifli bir yolculuğa çıkarırken, doğaya olan aşklarının ve olağanüstü bahçıvanlık becerilerini ön plana taşıyor.

“GANNI ve Levi’s çok doğal bir birliktelik. GANNI’nin tasarımlara aşıladığı iyimserliği, kuralsızlığı, samimiyeti seviyoruz. Son iş birliğimizin temelinde ve ön planda tuttuğumuz sürdürülebilirliğe olan ortak bağlılığımızı kutluyoruz. Koleksiyondaki parçalar, rahat oldukları kadar havalı ve giymesi kolay klasiklerle dolu.”

— Karyn Hillman, Levi’s® Ürün Yöneticisi

“Bunun Levi’s ile üçüncü işbirliğimiz olduğuna inanamıyorum, birlikte çalışmanın getirdiği gücün bir kanıtı! En başından beri vizyonlarımızın paralel olduğu konusunda hemfikiriz. Her zaman büyümeye ve birbirimizden öğrenmeye devam ediyoruz. Koleksiyon, Levi’s ve GANNI markalarının imza niteliğindeki öğelerinin mükemmel bir karışımı ve aynı zamanda mizahla aşılanmış kampanyasını da çok seviyorum.”

— Ditte Reffstrup, GANNI, Kreatif Direktör

Levi’s® x GANNI koleksiyonu 18 Ağustos 2022’den itibaren dünya çapında belirli Levi’s® mağazalarında.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s